Met FinTech Tools de focus houden op je core business

Als beginnend zzp’er of MKB’er kun je niet wachten je product of dienst aan te bieden. Ondanks je passie en scherpte ontkom je in die beginfase haast niet aan enkele valkuilen. Zo moet je onder andere opdrachten en dus klanten vinden en zorg dragen voor een nauwkeurige administratie.

 

Ook op het gebied van financiën wachten je de nodige uitdagingen. De laatste jaren zijn er steeds meer organisaties ontstaan die innovatieve technologieën gebruiken om jou financiële services te bieden. We noemen deze organisaties FinTech. FinTech Apps bieden een slim alternatief op traditionele financiële dienstverleners zoals banken en consultants.   

 

Kredietruimte verstrekken en bedrijfsprocessen verbeteren 

FinTech is een samenvoeging van de woorden ‘financiën’ en ‘technologie’. FinTech tools richten zich doorgaans op niches binnen de financieringsmarkt. Je kunt hierbij denken aan betalingen en e-commerce. Bekende apps zijn bijvoorbeeld PayPal, Adyen en Tikkie. Alhoewel elk FinTech bedrijf zijn technologieën op een andere manier inzet, is het doel altijd hetzelfde: kredietruimte verstrekken en de financiële dienstverlening voor jou als zzp’er verbeteren en/of automatiseren. Je bedrijfsprocessen zullen zo aanzienlijk efficiënter verlopen. Des te meer tijd houd jij over voor jouw core business, zoals personal branding en het werven van opdrachten. 

 

Wat levert FinTech de ZZP’er op? 

Doordat FinTech bedrijven financiële diensten met innovatieve technologieën verenigen, kunnen zij binnen korte tijd snel online krediet verstrekken. Het doorlopen van een kredietaanvraag bij banken duurt aanzienlijk langer. Fysieke afspraken en stapels papierwerk behoren tot het verleden. De kredietverstrekking door FinTech bedrijven is mogelijk door de vele investeerders. De apps zijn snel en gebruiksvriendelijk en in staat grote hoeveelheden data te verwerken. Door een FinTech Toolbox te combineren met andere slimme tools, kun je op het terrein van geldbeheer en administratie flink automatiseren, je klantenbestand laten groeien en je webdesign en chatbots verbeteren. 

 

Je bedrijfsresultaten naar het hoogste niveau tillen 

Als zzp’er of MKB’er wil je je omzet met zo beperkt mogelijke middelen realiseren. Slimme tools helpen je op alle vlakken te optimaliseren. FinTech bedrijven zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en geven eenieder binnen de ZZP branche meer vrijheid en keuzemogelijkheden. Online je financiering regelen gaat dankzij slechts een paar muisklikken een stuk sneller dan bij traditionele banken. Ben je benieuwd naar wat FinTech jou als zzp’er kan bieden? Door het volgen van de online masterclass Meer resultaat met 3 slimme FinTech Tools verkrijg je het inzicht dat je nodig hebt.  

 

Gratis online masterclass ‘Meer resultaat met 3 slimme FinTech Tools’ 

Wil jij jezelf binnen jouw ZZP branche maximaal kunnen profileren en gebruikmaken van tools om je bedrijfsprocessen te optimaliseren? De gratis online masterclass Meer resultaat met 3 slimme FinTech Tools werd gecreëerd door Martin de Bruin, een expert met jarenlange ervaring als zakelijk bankier en business consultant. Door je in te schrijven voor deze gratis online masterclass ontvang je alle informatie over drie handige FinTech Tools van de expert zelf. Zo zet jij de eerste stappen naar een nóg succesvollere loopbaan als zzp’er.