Cursussen

Voor veel mensen is het moeilijk om die eerste stap naar het zelfstandig ondernemerschap te zetten. Er moet zo veel geregeld worden en dan moet je ook nog je eerste opdrachten zien binnen te halen. Ook het binnenhalen van vervolgopdrachten gaat vaak moeizaam of je kan er geen tijd voor vrijmaken. Herken je deze problemen? 
Mijn online masterclasses zijn er op gericht om jou de eerste handvatten aan te reiken als voorbereiding op een succesvolle carrière als zelfstandig professional en het binnenhalen van jouw droomopdracht.

Klassikale trainingen 

Je bent al zzp'er of je wilt starten als zzp'er en je solliciteert je helemaal suf op opdrachten (of een baan). Je krijgt vaak afwijzingen of je bent bang voor afwijzingen waardoor je blokkeert en het (snel) op geeft.
Deze klassikale trainingen zijn er op gericht om jou de kunst van het solliciteren op een opdracht te leren. Om juist niet op te geven als er tegenvallers zijn. Inspirerende trainingen die je energie geven om succesvol te worden als zzp'er.

Coachingsprogramma

Je wilt een eigen bedrijf opstarten of je bent al zzp'er? Voor jou heb ik diverse coachingsprogramma's ontwikkeld om jouw bedrijf een kickstart te geven met behulp van de nieuwste marketing technieken en tools. Van programma's van een week tot programma's van enkele maanden.